Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

Glowmask

Glowmask

kr. 855,00 Inkl. moms

Glomask med blå, rød og nær-infrarød lysterapimaske til at stimulere de øverste lag af huden. Glowmask er kliniks bevist, til at hjælpe med at reducere akne, mindske synlighed af ar, solskoldningskskader, forbedre kollegaenproduktionene og forbedre den generelle hudtilstand. Trådløs og nem at betjene med medfølgende fjernbetjening.

Ved at øge mitokondriernes funktion ved hjælp af rødt lys, kan en celle producere mere energi. Med mere energi kan celler fungere mere effektivt og reparere skader.

Leveres komplet med 1 x LED maske, 1 x fjernbetjening, 1 x opbevaringspose, 1 x USB ladekabel,1 x dansk manual.

 

Kategori:

Beskrivelse

BLÅT LYS: Glomasken kommer med klinisk bevist blå-lys-teknologi, som kan hjælpe med at reducere akne, genoprette oliebalancen og forbedre den generelle hudtilstand. Giver din hud en dybderens og føles forfrisket.

RØDT LYS OG NÆR INFRARØD: Glowmasken har skræddersyet teknologi for rødt lys og infrarødt lys til at hjælpe med at forbedre kollagenproduktionen og hudens elasticitet, reducere rynker, forbedre ansigtsar og solskoldningsskader og forbedre udstråling. Giver huden et forynget og ungdommeligt udseende.

Glowmasken kan med fordel bruges 1-2 gange om dagen som en del af din hudplejerutine.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.