Tens Smertelindring
HeadaTerm ™ Helt nyt tensapparat mod migræne med stor brugertilfredshed der kan nedsætte medicinforbruget. Op til 91 % oplever en forbedring. Dette apparat øger niveauet af noradrenalin og serotonin hvilket er gavnligt i behandling mod migræne, søvnløshed og depressioner. Ligeledes øges endorfinniveauet hvilket øger smertetolerancen. Brug apparatet forebyggende hver dag i 15 minutter i starten og ved anfald. Herefter efter behov. Hvert apparat holder i ca. 3 måneder ved brug hver dag. 308 kr. ex moms – 385 kr. incl. Moms.

TENS - medicinfri smertelindring


TENS-apparater fra I-BENSMITH har en række indbyggede programmer, som erfaringsmæssigt har vist sig effektive til lindring af mange former for smerter. Programmerne virker ved både at ændre opfattelsen af smerte og ved at forhøje ens smertetærskel. TENS bliver derfor anvendt mod mange forskellige former for smerter, for eksempel smerter i ryg og led, gigtsmerter, sportsskader og forstuvninger samt fantomsmerter, iskias, helvedesild og andre nervesmerter. Der ud over er Tens effektiv som smertelindrer under fødsler, ved menstruationssmerter samt andre tilstande såsom køresyge og kvalme, stress og søvnløshed. TENS må ikke anvendes til smerter af ukendt årsag. Er man i tvivl bør man spørge sin læge eller fysioterapeut. De fleste kan opnå en hurtig smertelindring med TENS ved at følge brugsvejledningen. Samtidigt kan man reducere sit forbrug af smertestillende medicin og på den måde føle sig sundere og bedre tilpas. De fleste oplever det afslappende velvære med det samme, enkelte andre dog først efter nogle dages brug.


PERFECT TENS P-BX

 

Enkelt, effektivt og i lækkert design. Denne nye model har udover 8 faste programmer som TOUCH TENS og I-TOUCH EASY et ekstra program, hvor man selv kan foretage alle indstillinger manuelt, individuelt og efter eget behov. PERFECT TENS er desuden tyndere (160 x 60 x 20 mm) og let at have i en skjortelomme og tage med på arbejde. Særdeles enkel betjening i et praktisk nyt og moderne design. Lukket front i siliconegummi, let at aftørre og hygiejnisk til klinikbrug.

 

Komplet i taske med ledninger, batterier og elektroder, klar til brug. 

  

Tekniske Specifikationer

 

Kr. 795,- inkl. moms (kr. 636 ex.)

TARGET TENS   

 

TARGET TENS er et specielt kraftigt TENS-apparat til sværere smerter. Udgangseffekten er på 150 µA eller næsten det dobbelte af andre apparaters udgangseffekt. Der er 5 standardprogrammer, og helt specielt kan man desuden i hvert program finjustere frekvens og impulsbredde. For H-programmet kan man yderligere indstille styrken af de skiftende høje og lave frekvenser, hvorved dette effektive program kan gøres mere komfortabelt. Desuden er TARGET TENS forsynet med Doctor Locking, så de ønskede indstillinger ikke umiddelbart kan ændres. Stimulationen er bifasisk, men der er også mulighed for monofasisk stimulation. Mål 160 x 68 x 24 mm.

 

Velegnet til professionelle brugere, til klinikker og til undervisning. Komplet i taske med ledninger, batterier og elektroder, klar til brug.   

 

Kr. 875,- inkl. moms (kr. 700 ex.)


Tekniske specifikationer

OVA+ Periode Pain Reliever


Menstruationssmerter (dysmenorré) er et udbredt problem der rammer op mod 40-90 % af alle kvinder i større eller mindre grad. Disse smerter kan have en reel indvirkning på livskvaliteten og kan føre til fravær på arbejde og skole. Ova+ tilbyder en helt naturlig form for smerterlindringe ved menstruationssmerter. De to elektrodepads sættes enten neders på maven eller på ryggen, og gennem en lille elektrisk strøm får det musklerne i livmoderområdet til at slappe af og efterlader en beroligende effekt. Grundet den meget lille størrelse kan apparatet bæres hele dagen under tøjet og giver en sikker medicinfri smertelindring samtidig med, at man opretholder en normal, aktiv livsstil. 

Det er klinisk bevist, at TENS er meget effektviv til behandling menstruationssmerter. Resultaterne af forsøget viste, at OVA+ ikke frembragte nogen bivirkninger såsom kvalme og døsighed, som ofte er forbundet med andre smertelindrende lægemidler. OVA+ har et genopladeligt batteri, som nemt oplades med det medfølgende USB-stik. 


Kr. 499,- inkl. moms (kr. 399,20 ekskl. moms)

MAMA TENS

 

MAMA TENS - Sikker, medicinfri smertelindring under fødslen. MamaTens er fuldkommen sikker at bruge for såvel mor som barn og er en meget effektiv form for smertekontrol for kvinden under fødslen. MamaTens bruges til at lindre smerter ved at hjælpe kroppen med at frigive endorfiner og blokere smertesignalerne til hjernen.

 

MamaTENS kan bruges fra 37. graviditetsuge, også for almindelig graviditets rygsmerter, samt til at klare smerter efter fødslen.

 

Fire selvklæbende elektrodepuder placeres på bagsiden (2 lige under BH-linjen og 2 på lænden), som sender elektriske signaler gennem huden og dermed blokerer smertesignalerne, der sendes til hjernen under fødslen.

 

Kr. 999,- inkl. moms (kr. 799,20,- ekskl. moms)


Tekniske specifikationer

HeadaTerm ™


Helt nyt tensapparat mod migræne med stor brugertilfredshed der kan nedsætte medicinforbruget. Op til 91 % oplever en forbedring. Dette apparat øger niveauet af noradrenalin og serotonin hvilket er gavnligt i behandling mod migræne, søvnløshed og depressioner. Ligeledes øges endorfinniveauet hvilket øger smertetolerancen.


Brug apparatet forebyggende hver dag i 15 minutter i starten og ved anfald. Herefter efter behov.

Hvert apparat holder i ca. 3 måneder ved brug hver dag.


385,- inkl. moms (kr. 308 ,- ekskl. moms)


Hoptrup Vandkær 39, 6100 Haderslev

iben@i-bensmith.dk

tlf. +45 22425808 cvr. 39566060