Tens Smertelindring

TENS - medicinfri smertelindring


TENS-apparater fra I-BENSMITH har en række indbyggede programmer, som erfaringsmæssigt har vist sig effektive til lindring af mange former for smerter. Programmerne virker ved både at ændre opfattelsen af smerte og ved at forhøje ens smertetærskel. TENS bliver derfor anvendt mod mange forskellige former for smerter, for eksempel smerter i ryg og led, gigtsmerter, sportsskader og forstuvninger samt fantomsmerter, iskias, helvedesild og andre nervesmerter. Der ud over er Tens effektiv som smertelindrer under fødsler, ved menstruationssmerter samt andre tilstande såsom køresyge og kvalme, stress og søvnløshed. TENS må ikke anvendes til smerter af ukendt årsag. Er man i tvivl bør man spørge sin læge eller fysioterapeut. De fleste kan opnå en hurtig smertelindring med TENS ved at følge brugsvejledningen. Samtidigt kan man reducere sit forbrug af smertestillende midler og på den måde føle sig sundere og bedre tilpas. De fleste oplever det afslappende velvære med det samme, enkelte andre dog først efter nogle dages brug.

Læg mærke til ny pris da Touch Tens udgår.

PERFECT TENS P-BX

 

Enkelt, effektivt og i lækkert design. Denne nye model har udover 8 faste programmer som TOUCH TENS og I-TOUCH EASY et ekstra program, hvor man selv kan foretage alle indstillinger manuelt, individuelt og efter eget behov. PERFECT TENS er desuden tyndere (160 x 60 x 20 mm) og let at have i en skjortelomme og tage med på arbejde. Særdeles enkel betjening i et praktisk nyt og moderne design. Lukket front i siliconegummi, let at aftørre og hygiejnisk til klinikbrug.

 

Komplet i taske med ledninger, batterier og elektroder, klar til brug.   

 

Kr. 795,- inkl. moms (kr. 636 ex.)

TARGET TENS   

 

TARGET TENS er et specielt kraftigt TENS-apparat til sværere smerter. Udgangseffekten er på 150 µA eller næsten det dobbelte af andre apparaters udgangseffekt. Der er 5 standardprogrammer, og helt specielt kan man desuden i hvert program finjustere frekvens og impulsbredde. For H-programmet kan man yderligere indstille styrken af de skiftende høje og lave frekvenser, hvorved dette effektive program kan gøres mere komfortabelt. Desuden er TARGET TENS forsynet med Doctor Locking, så de ønskede indstillinger ikke umiddelbart kan ændres. Stimulationen er bifasisk, men der er også mulighed for monofasisk stimulation. Mål 160 x 68 x 24 mm.

 

Velegnet til professionelle brugere, til klinikker og til undervisning. Komplet i taske med ledninger, batterier og elektroder, klar til brug.   

 

Kr. 875,- inkl. moms (kr. 700 ex.)

MAMA TENS

 

MAMA TENS - Sikker, medicinfri smertelindring under fødslen. MamaTens er fuldkommen sikker at bruge for såvel mor som barn og er en meget effektiv form for smertekontrol for kvinden under fødslen. MamaTens bruges til at lindre smerter ved at hjælpe kroppen med at frigive endorfiner og blokere smertesignalerne til hjernen.

 

MamaTENS kan bruges fra 37. graviditetsuge, også for almindelig graviditets rygsmerter, samt til at klare smerter efter fødslen.

 

Fire selvklæbende elektrodepuder placeres på bagsiden (2 lige under BH-linjen og 2 på lænden), som sender elektriske signaler gennem huden og dermed blokerer smertesignalerne, der sendes til hjernen under fødslen.

 

Kr. 999,- inkl. moms

TOUCH TENS XL-Y1  - Udgået model

 

Touch Tens er den enkle grundmodel. De 8 forvalgte programmer dækker langt de fleste smertetilstande. Der er to udgange til hver to elektroder, hver udgang kan reguleres for sig. Med den indbyggede timer indstiller man behandlingstidens længde. Det valgte program og styrken kan aflæses på et LCD display, og apparatet kan låses elektronisk ved et tryk på en knap.Let at bære og brugervenligt med rene, glatte flader. Bælteclips til lomme eller linning. Bruger to alm. 1,5v batterier. Måler kun 115x53x27 mm.

 

Leveres komplet med ledninger, batterier og pk. á 4 elektroder i card box / taske.   

 

Elektroder og ledninger fås stadig så længe lager haves

Hoptrup Vandkær 39, 6100 Haderslev

iben@i-bensmith.dk

tlf. +45 22425808 cvr. 39566060