Tens Muskeltræning

EMS – elektrisk muskelstimulation

 

Elektrisk muskelstimulation anvendes særlig til at styrke musklerne, til muskelgenoptræning, til forebyggelse af muskelatrofi, til at bevare og forbedre mobiliteten og til at forhindre muskulær ubalance. Er endvidere effektiv til at aktivere tidligere inaktive muskelfibre samt til at forebygge og afslappe muskelspasmer. Endelig kan EMS udvikle kapillærnettet, så toksiske metabolitter fjernes hurtigere og udtrætning modvirkes.

 

Elstimulation fokuserer især på enkelte muskelgrupper og er derfor velegnet til at understøtte anden fysisk træning med vægt på koordinering af musklernes aktivitet. Musklerne er sammensat af forskellige typer fibre, som hver skal aktiveres på deres måde for at tilføre muskulaturen balance mellem styrke og hurtighed, og en muskelstimulator skal derfor have mange programmuligheder.

 

Stimulatoren SPORTS TENS 2 har desuden mange programmer til muskelmassage og til smertelindring og giver en alsidig træning.

SPORTS TENS 2   

 

Multifunktions elstimulator til træning af form og figur.

 

SPORTS TENS 2 har over 30 programmer til styrketræning, til lindrende muskelmassage (EMS) og til smertelindring (TENS). Alle EMS-programmer har indbygget opvarmingsperiode på op til 300 sekunders varighed inden det egentlige træningsprogram starter og en tilsvarende afslapningsfase (cool rest) ved træningens slutning. Glidende styrkeregulering i små trin.

 

SPORTS TENS 2 anvender et genopladeligt Li-Ion batteri som strømkilde og er derfor let og kompakt. Størrelse og vægt er som en mobiltelefon. Ekstern batterioplader medfølger. Belyst display, ledninger der kan låses fast og lukket front i siliconegummi gør SPORTS TENS 2 sikker og behagelig at anvende under alle forhold.

 

 Komplet med taske, Li-Ion batteri, oplader,adapter, ledninger og pakke á 4 elektroder.   

 

Kr. 899,-  incl. moms. Vnr SP-T2


Tekniske specifikationer

PERFECT EMS P-DX


Perfect EMS er primært beregnet til muskeltræning men kan også anvendes til smertelindring. Den har separat opvarmningsprogram, 5 faste EMS-programmer til træning af udholdenhed, styrke og muskelmasse, 2 indstillelige EMS-programmer samt to indstillelige TENS-programmer til smertelindring. Da opvarmningsprogrammet er separat starter EMS-programmerne direkte, hvilket kan gøre det lettere at finde den optimale elektrodeplacering. Særdeles enkel betjening i et praktisk nyt og moderne design. Lukket front i siliconegummi, let at aftørre og hygiejnisk til klinikbrug.


Leveres komplet i taske med ledninger, batterier og elektroder samt dansk vejledning.   


Kr. 799,- / 995,- ex. / incl. moms. Vnr P-DX


Tekniske specifikationer

Hoptrup Vandkær 39, 6100 Haderslev

iben@i-bensmith.dk

tlf. +45 22425808 cvr. 39566060